Proiecte Foto
Poezie prin dans
16/10/2018
Dansul permite omului să-şi redescopere corpul ca mijloc de expresie. Socrate a învăţat să danseze la vârsta de 70 de ani fiindcă simţea că o parte esenţială din el fusese neglijată.  Bineinteles, el nu a dansat nicodata aşa frumos cum o face Dacina. Dar cine este Dacina? Ea este o tanara persoană talentată,  care a ales să se implice în proiectul pe care îl am în această perioadă. O fată cu viziune mare, o fată care practică gimnastică şi are multe competiţii câştigate. Despre ce este vorba în acest proiect?

Am ales să merg alături de Dacina în diverse locaţii, publice sau nu, şi să o fotografiez făcând lucrurile obişnuite pe care cineva din acel loc le-ar face, dar în modul ei de exprimare, prin dans. O puteţi descoperi cât este de talentată prin fotografiile surprinse.

 

Cele mai recente articole

Caravana Tricolorul la Arad

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, şi la Arad, Capitală politică a Marii Uniri a sosit Caravana Tricolorul, drapelul imens de 30 de metri lungime şi 10 metri lățime a poposit pentru câteva momente în Arad. Drapelul va fi purtat prin toate județele...