Este început de an. Un nou an care îți stă în fata, sa poți sa devi tot ceea ce ți-ai dorit. Vei spune: nu mai vreau,  nu mai pot, îmi este teama.Când a fost ultima oară când ai făcut curat în sufletul tău? Când ai spus: renunţ să mai ţin în fiinţa mea tot ceea ce mă trage în jos, renunţ la tot ceea ce mă înjoseşte, renunţ la tot ceea ce îmi fură bucuria şi pacea. Ai fost creat să zbori, nu să fii prizonierul unei lumi palide, ai fost creat să creezi şi să transformi în frumos mediul tău din jur. Nu-ți lăsa ca sufletul tău să se pietrifice, nu lăsa ca alţii să îţi fure valoarea vieţii tale. Când te priveşti, priveşte-te ca unul care poartă frumuseţe în el. Mă vei întreba: şi cu rănile din interiorul meu ce să fac? Nimic! Lasă-te vindecat de frumusețe.

Hai, îndrăzneşte să îţi iei zborul, îndrăzneşte să laşi colivia lumii în care ai stat deoparte si ai fost prizonier. Hai, îndrăzneşte să te bucuri de viaţă. Dansează dansul fericirii printre fulgii de nea. Este timpul renaşterii vieţii tale

Aruncă murdăria din suflet, de astăzi alege puritatea, alege fericirea. Ridică-ţi ochii spre albastrul de sus, îndrăzneşte să priveşti razele de soare, lăsa-te mângâiat de ele. Viaţa este o sărbătoare, zi de zi, celebreaz-o! Eşti unic şi creat cu migală! Lasa-ţi sufletul sa respire liniște!