174 de motive de a zâmbi

Este un proiect foto care s-a născut în inima mea la sfârşitul anului 2014.

Ce a dat naştere acestui proiect? Fiind fotograf îmi place să observ oamenii şi îmi place să observ stările lor, şi tot ceea cea am observat tot mai des a fost apăsarea oamenilor de pe stradă, tristeţea din ochii lor şi faptul că uităm să zâmbim mai des, atunci m-am întrebat, oare noi oamenii oare am uitat că dincolo de toate provocările vieţii, dincolo de monotonia vieţii în care de multe ori ne învârti, noi toţi avem motive de a zâmbi, avem motive de a celebra viaţa. Scopul este de a le reaminti oamenilor ca în interiorul nostru se găsesc motive pentru care merita să zâmbim.

Adevărul este că mulţi dintre noi vedem zilnic doar asfaltul gri pe care îl lăsam în spatele nostru, dar am uitat să vedem şi cerul albastru de sus, sau culorile frumoase de care suntem înconjuraţi.

Noi oamenii încercam zi de zi să trăim o viaţă mai bună, şi alergăm de dimineaţa până seara în dorinţa de a avea o astfel de viaţă, însă adevărul trist pe care îl văd deseori este ca în goana noastră de a trăi o viaţă mai bună, uitam să trăim de fapt. Ne trezim, mergem trişti la şcoală sau munca, venim acasă, privim tavanul atunci când ne punem să ne odihnim, şi… adormim trişti. De aceea îmi doresc să văd o lume schimbată care celebrează viaţă, dincolo de toate lucrurile negative din jur. Povestea din spatele acestui proiect suntem noi, oamenii, asa cum suntem noi cu stările noastre!

#174motivedeazambi

Mai multe detalii despre proiect si toate fotografiile realizate in cadrul acestui proiect puteti gasi pe pagina de facebook 174 Reason to Smile.